تهیه گرانولا: گام به گام
برای تهیه گرانولا، ابتدا آجیل و غلات مورد نظر را با هم مخلوط کرده و سپس مقداری عسل طبیعی را به آن اضافه کنید. سپس این مخلوط را در یک تابه تفت دهید تا ترد شود و به یکنواختی خوبی برسد. پس از پختن، میوههای خشک مانند کشمش، زردآلو، زغال اخته، موز و نارگیل به آن اضافه کنید.
گرانولا حاوی فیبر، کربوهیدرات، اسیدهای چرب ضروری، ویتامینها و مواد معدنی متنوعی است که برای سلامتی بسیار مفید است. این خوراکی میتواند سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد، باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ شود، اثرات آنتیاکسیدانی مواد موجود در آن را تقویت کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و عملکرد گوارش را بهبود دهد.
فواید برای کودکان
برای کودکان نیز، مصرف گرانولا میتواند کمک کنندهای برای تنوع رژیم غذایی، کنترل مصرف شیرینیها و ترویج علاقه به صبحانه باشد.
تأثیرات مغزی گرانولای وگان
کودکان در دورههای رشد و توسعه ذهنی هستند و نیاز به تأمین مواد مغذی مخصوصی دارند. گرانولای وگان حاوی اسیدهای چرب امگا-۳ است که میتوانند به بهبود عملکرد مغزی و افزایش تمرکز و توجه کمک کنند.
ترکیبات گرانولای وگان
این گرانولا حاوی توت فرنگی، بادام و جودوسرپرک است. در این ترکیب از عسل استفاده نشده و به جای آن شیره انگور به کار رفته تا مناسب افرادی باشد که محصولات و فرآوردههای حیوانی را از رژیم غذایی خود حذف کردهاند.
خواص مواد تشکیلدهنده
توت فرنگی سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، فولات، ویتامین C، اسید الاگیک و فلانوئیدهاست که بر اساس تحقیقات از سرطان جلوگیری میکنند و به کاهش فشار خون و بهبود قلب و عروق کمک میکنند.
بادام نیز به دلیل داشتن کلسیم، پتاسیم، چربیهای مفید غیر اشباع و غیره میتواند به سلامت بدن کمک کند. همچنین مصرف بادام میتواند به کاهش فشار خون، تقویت بینایی، رفع چین و چروک صورت کمک کند.
طعم و مزه گرانولای وگان
طعم گرانولای وگان به مواد تشکیلدهنده آن بستگی دارد. ترکیباتی همچون بادام برشته، جو دوسر و کنجد میتوانند طعم شور، شیرین و ترش را با هم ترکیب کنند.
راههای مصرف
گرانولای وگان را میتوانید به صورت خام میل کنید یا در وعده صبحانه روی یک کاسه شیر بریزید. همچنین میتوانید آن را با ماست یا تخم مرغ مخلوط کنید و دسر انرژیزایی درست کنید. همچنین از گرانولای وگان در تهیه اسموتیها و ترکیبات دیگر نیز میتوانید استفاده کنید.