طرز تهیه گرانولای خانگی: انواع مختلف و روش‌های تهیه

طرز تهیه گرانولا بسیار آسان است. گرانولا یک ترکیب جادویی از جو پرک، آجیل‌ها، خشکبار، شکر قهوه‌ای، کشمش، نارگیل، عسل یا شربت افرا است. این ترکیب خوشمزه و پر از مواد مغذی را می‌توانید برای صبحانه یا میان‌وعده ها به همراه ماست سرو کنید یا با سایر غذاها مخلوط کرده و لذت ببرید. یکی از جذابیت‌های گرانولای آجیلی این است که اصلاً محدودیت‌پذیر نیست و می‌تواند شامل غلات دیگر، برنجک، گندمک، میوه‌های خشک، مغزهای مختلف، ادویه‌های مورد علاقه و کره‌های مغز نیز باشد.

انواع طرز تهیه گرانولا

با این وجود، برای تهیه هر نوع گرانولایی، ابتدا باید مواد را با هم مخلوط کرده و قبل از قرار دادن در فر، آن‌ها را به‌طور یکنواخت با دست فشار دهید و سپس در نیمه‌ی پخت فقط یک‌بار آن را هم بزنید. اگر دوست دارید گرانولای فشرده‌تری داشته باشید، می‌توانید آن را قبل از سرد شدن با کفگیر فشار دهید و بعد از آن خودداری کنید. دانستن زمان پخت این تنقلات مقوی، سخت‌ترین قسمت پخت آن است. استفاده از دمای پایین فر به خشک شدن گرانولا کمک می‌کند، اما به خاطر داشته باشید که گرانولا بلافاصله بعد از خروج از فر بافت خشکی نخواهد داشت، بلکه کم کم طی سرد شدن خشک می‌شود.


در زمان آماده‌سازی معمولاً حدود ۱۵ دقیقه و زمان پخت ۲۰ دقیقه تا ۲۵ دقیقه است. برای ماندگاری طولانی‌تر، قبل از انتقال به ظرف نگهداری، گرانولا باید روی تابه کاملاً خنک شود. سپس در یک ظرف دربسته تا یک‌ماه قابل نگهداری خواهد بود.


طرز تهیه گرانولا با جو پرک و عسل

برای تهیه گرانولای با جو پرک و عسل، فقط ۳۵ دقیقه زمان لازم است. این دستورالعمل یکی از بهترین روش‌های تهیه این خوراکی خوشمزه و خوش طعم است.


مواد لازم:


- ۲/۱ فنجان عسل

- ۸/۱ تا ۴/۱ قاشق چای‌خوری نمک (اختیاری)

- ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی

- ۱ قاشق غذاخوری وانیل

- ۵ فنجان جو پرک نپخته

- ۴/۱ فنجان گردوی خردشده (اختیاری)

- ۵ فنجان میوه مخلوط خشک خردشده

- ۲/۱ قاشق چای‌خوری پودر دارچین


روش تهیه:


1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، جو و گردو را با هم مخلوط کنید.

3. در یک کاسه کوچک، عسل، روغن، وانیل، دارچین و نمک را با هم مخلوط کنید.

4. آن را روی مخلوط جو بریزید و خوب مخلوط کنید.

5. این ترکیب را به‌طور یکنواخت در یک قالب فلزی یا سینی لبه‌دار پخش کنید. ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی‌که رنگ آن قهوه‌ای – طلایی شود، بپزید و هر ۱۰ دقیقه هم بزنید.

6. میوه‌های خشک را پس از بیرون‌آوردن گرانولا روی آن بریزید و اجازه دهید کاملا خنک شود.


طرز تهیه گرانولا با شیر

گرانولای گرمسیری یک خوراکی خانگی فوق‌العاده است که شما را مستقیماً به مناطق استوایی می‌برد. ترکیب این گرانولا با شیر، یک غذای کامل محسوب می‌شود.


مواد لازم:


- ۵ فنجان جو پرک نپخته

- ۳/۱ فنجان بادام درشت خردشده

- ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل کریستالی ریز خردشده (اختیاری)

- ۲/۱ فنجان عسل

- ۴ قاشق غذاخوری کره یا مارگارین، ذوب شده

- ۱ تا ۲ قاشق چای‌خوری زنجبیل آسیاب شده

- ۴/۱ قاشق چای‌خوری نمک

- ۴/۳ فنجان مخلوط میوه خشک استوایی خردشده (یا فقط موز و نارگیل پرک)

- ۴/۱ فنجان کشمش بی‌دانه

- ۴/۱ فنجان پنبه‌دانه

- ۴/۱ فنجان کنجد

- ۱ فنجان شیر


روش تهیه:


1. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

2. در یک کاسه بزرگ، جو پرک، بادام، زنجبیل، نمک، میوه‌های خشک، کشمش، پنبه‌دانه و کنجد را با هم مخلوط کنید.

3. در یک کاسه کوچک، عسل، کره، زنجبیل آسیاب شده و نمک را با هم مخلوط کنید.

4. آن را روی مخلوط جو بریزید و خوب مخلوط کنید.

5. این ترکیب را به‌طور یکنواخت در یک قالب فلزی یا سینی لبه‌دار پخش کنید. ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی‌که رنگ آن قهوه‌ای – طلایی شود، بپزید و هر ۱۰ دقیقه هم بزنید.

6. میوه‌های خشک را پس از بیرون‌آوردن گرانولا روی آن بریزید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد